Vans Era 95 dx anaheim

Alle niet geneeskundige en totaal overbodige onderwerpen kan je hier aansnijden

Vans Era 95 dx anaheim

Postby t9lmio0d » Fri May 22, 2020 3:48 am

Image
Vans sko dame salg Sneakerverdenens fancy for moderne kunst har ofte ført til mange en samarbejdende make-up eller inspireret skabelse, med legionen af ​​topmærker, der udformer deres egne spins på ikoniske kunstnermotiver. Gør meget af det samme, men med støtte fra et af de mest berømte museer, kaster Vans deres klassiske Era-silhuet gennem en ringetone af livlige toner. Et partnerskab med det lige så legendariske Museum for Moderne Kunst for deres store genåbning, ankommer silhuetten ikke alt for i modsætning til Anaheim-brandets hovedline-skabelser.

Vans sko mænd grøn At tage deres nu underskrevne patchwork-arrangementer og sprøjte dem med co-branded type. Asymmetrisk af hensigt broderer venstre fod med “MoMa” overalt i sin konstruktion omgivet af geometriske blokke af grønt, orange, blåt og lyserødt; den modsatte side, der i stedet favoriserer det klassiske Vans-logo, tager to af de førnævnte og toppe på en pastelfarve og mættet gul.

Vans sko sort hvid Allerede ubestridelige klassikere, Vans ‘Era og Slip-On, bliver nu omarbejdet på konceptuel måde til en ny“ Origami Pack. ” Består af tre epoker og en Slip-On, og hver design i kvalitetskvartetten bevarer sin signaturform på baselaget, men tilføjer abstrakte overlays konstrueret af uventede materialer.

Vans Era 95 dx anaheim Trifecta af Eras præsenterer vildt afvigende udseende. Når vi taler det højeste af bunken, er et hvidt / sort ruskindpar, der er overlejret med en betydelig plade af lilla krokaskind på forfoden og en strimmel lyserød ruskind over hælen. Når de nægter at blive forældet, er en standard tavle-stil skåret i smidigt sort læder. Ikke afbildet er en monokromatisk sort iteration med ponyhårhud. I mellemtiden vender Slip-On den stil, der blev brugt på æraen, og udstyrer en simpel sort base og overlejrer den med klassisk brædder i læder.

https://www.eastnewsline.com/
t9lmio0d
forum schacht
forum schacht
 
Posts: 3
Joined: Fri May 22, 2020 3:34 am

Return to Zwonzin

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron