nike air max 90 hyper orange

nike air max 90 hyper orange

Postby prcll0ic » Sat Jan 30, 2021 3:40 am

Image
Net zoals het begon, staat het 30-jarig jubileum van de Nike Air Max 90 klaar om te justoffclub.com eindigen met een knal, aangezien het merk de weg heeft geëffend voor de terugkeer van de immer iconische 'Infrared' colorway. Officieel aangeduid als de Air Max III (de voormalige naamgenoot van het silhouet), zal het paar nostalgie oproepen in een uitgebreide familie-run en een relatief getrouwe recreatie.

Maar hoewel het waarschijnlijk bijna identiek zal lijken, lijkt er een klein onderscheid te zijn, aangezien de moderne opwekking gebruik zal maken van nike schoenen zwart dames een "stralend rood" in plaats van het originele "infrarood". Elders zullen de gebruikelijke neutrale kleuren - wit, zwart, koelgrijs - zich naast elkaar kleden en een eerbetoon afronden dat goed voor de details zorgt.

De Nike Air Max 90 "Volt" viert de dertigste verjaardag van de legendarische hardloopschoen. Het nike air max 90 hyper orange model keert terug met een waarheidsgetrouwe "Recraft" -constructie met een meer gestroomlijnde vorm en hoogwaardige materialen. In een door OG geïnspireerd kleurblok past Nike een levendige tint Volt toe met accent op de oogjes, Air Max-merkvenster, hiellip en paneel rond de zichtbare Air-unit in de hiel.

De Denham x Nike Air Max 90 is een nieuwe colorway bedacht door het Amsterdamse denimmerk en Nike op de iconische retro hardloper. Deze Air Max 90 maakt Uitchecken deel uit van een collectie van september 2020 die ook een in denim geconstrueerde kleurstelling van de Air Max 95 bevatte en heeft panelen van het duurzame materiaal in drie wasbeurten. Een lichtbruin / wit denim materiaal bedekt de teen, kraag en tong. Denham verandert de look door een verscheidenheid aan medium wash blue denim op het middenpaneel, de voorvoet en de teen te gebruiken. Op het spatbord is een donkerdere blauwe denim te vinden.

https://www.justoffclub.com/
prcll0ic
forum schacht
forum schacht
 
Posts: 3
Joined: Sat Jan 30, 2021 3:31 am

Return to Examenvragenarchief

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron