Adidas EQT Hvide DK

Waarschuw ons hier als er iets te doen is, en versier hier je date!

Adidas EQT Hvide DK

Postby kennedyvs@msgsafe.io » Wed Jun 13, 2018 10:07 am

Image

Efter en solid runde af vintage Adidas EQT Hvide DK modeller opgraderet med Boost sole enheder, kombinerer adidas Originals nu den gamle med den nye på en anden måde. Denne gang er det den øverste, der får en moderne opgradering, med en Primeknit konstruktion til EQT Guidance siddende oven på den originale enheden. Stitched til at ligne den oprindelige hvide, grå, grønne og sorte farveway, bevarer EQT Guidance et velkendt udseende på trods af den ekstreme remodel. EQT Guidance Primeknit ankommer nu hos internationale detailhandlere, hvilket betyder at vi bør se det her i USA på udvalgte leverandører af Adidas Originals snart.

Opdateret med en slankere og lettere følelse, den klassiske Adidas EQT Grå Blå Billigt modtog en stor modern opgradering med dette års udgivelse af 'Advanced' konstruktionen. Stripping silhuetten ned til det væsentlige med en meshbaseret øvre, EQT-løberen af ​​de nuværende marcher i dette efterår med et imponerende nyt sæt farveveje. Fremhævet af den iøjnefaldende røde / sorte / grå farveway, får EQT Support ADV også tonet ned falder i tonal sort, oliven og en grå / sort combo. Se dem alle her, og kig hurtigt efter dem hos udvalgte Adidas Originals leverandører.

Denne weekend vil Concepts fortælle endnu en legendarisk historie om NYC og Boston Lore med forskellige designs på Adidas EQT Udsalg-silhuet. Denne hybrid af adidas Running ikoner er inspireret af to store heists - Lufthansa røveriet, der gik ned på JFK i 1970'erne og "Blue Room" på Isabella Stuart Gardner Museum i Boston, hvor over $ 500 millioner værd af malerier blev løftet. Hvert par sælger til $ 170 og vil være tilgængeligt på Cncpts.com kl. 12.00 EST og på Concepts NYC kl. 10.00 EST. The Concepts Cambridge placering vil snart meddele sin store genåbning, med store restocks i butikken også. Tag et detaljeret kig på fremad og hold øje med dropen i weekenden.

Den store samling fra White Mountain biking ogAdidas EQT Danmark 2018 til efteråret 2016 er begyndt at komme til detailhandlere nu. Du bliver nødt til at vente på nu for deres NMD, men hvis du er fan af den japanske modedesigns æstetik, vil du ikke tøve med at gå til din favorit Adidas Originals forhandler for at hente den helt nye EQT Støtte ved hvid bjergbestigning, bygget med en førsteklasses blanding af læder og Primeknit i mørkeblå med fed branding påtrykt de tre striber på hver side.

2016 opdateringen til adidas EQT Support bliver alt lyserød med denne fed nye farvelægning af EQT Support ADV. Denne kvinders farveveje, som Cam'ron helt sikkert ville godkende for den strømlinede moderne iteration af EQT-klassikeren, går "Triple Pink" fra top til bund, med den ikoniske EQT grønne nuance fundet inde på soklen. Disse lyserøde skønheder kan hurtigt findes hos udvalgteAdidas EQT Core Sort Tilbudforhandlere.
kennedyvs@msgsafe.io
forum schacht
forum schacht
 
Posts: 4
Joined: Wed Jun 13, 2018 9:50 am

Return to Evenementen en activiteiten

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 15 guests

cron