nike air vapormax evo grijs

Hier kunnen onze biomedici samenhokken.

nike air vapormax evo grijs

Postby oxv6874m » Fri Sep 10, 2021 4:41 am

Image
Nike Air VaporMax Plus kijkt naar het verleden om je naar de toekomst te stuwen. dames nike schoenen Echter, met een verandering in talent, lijkt het team nu veel belofte te tonen, dus trots zijn op je blauwe en oranje bloed zou zonder problemen moeten komen. Dus als je een game-ready paar aan je rotatie wilt toevoegen, zoek dan niet verder, want de Nike Vapormax Plus keert terug in een meer dan geschikte colorway.

Koele tonen leiden de lading, verspreid over het bovenwerk in graduele niveaus van intensiteit. Langs de voorvoet is de schaduw veel minder nike air vapormax evo grijs verzadigd, gemakkelijk ingehaald door het zwart dat aan beide uiteinden van het spectrum zit. De neutrale verschijnt ook langs de vetereenheid, het aanrecht, de tussenzool en de TPU-kooi, en overstemt de luidere oranje accenten die zowel langs het achter- als het tonglabel staan.

Een vlaag van kleuren wordt gecombineerd in deze nieuwe colorway van de Nike Air VaporMax 2020. Deze Nike Air VaporMax 2020 wordt benadrukt door de volledige flyknit-constructie op het bovenwerk van gerecyclede productenable polyestergarens en wordt gekleurd in een veelkleurig palet. Pastelgroen en oranje landen op de kragen samen met een marmerblauwe landing op de hielkap. FlyEase-vetertechnologie, een nieuw treklipje bij de hiel en een gerecyclede VaporMax Air-eenheid over de volledige lengte sluiten het ontwerp af.

Stap in een hele nieuwe wereld in de Nike Air Vapormax Evo schoenen. De nike schoenen wit Evo neemt elementen uit generaties Air Max en combineert geschiedenis en innovatie om je voeten het beste te geven. De lichtgewicht, ademende structuur geeft je het gevoel dat je op lucht loopt. Met ongelooflijk responsieve demping houdt de Nike Air Vapormax Evo je wendbaar en altijd paraat.

https://www.productenable.com/
oxv6874m
forum schacht
forum schacht
 
Posts: 3
Joined: Fri Sep 10, 2021 4:31 am

Return to Biomedische

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest