Adidas Falcon Goedkoop

Roddels: niemand doet eraan mee maar iedereen wil ze weten... gimme gimme gimme!

Adidas Falcon Goedkoop

Postby Beerst22 » Mon Nov 30, 2020 10:17 am

Adidas Falcon Goedkoop
Image

Dit najaar richt adidas zijn aandacht op het gloednieuwe Adidas Falcon Dames. De Falcon doet dienst als de nieuwste aanwinst van de Three Stripes aan zijn stevige hardloopfamilie en haalt inspiratie uit belangrijke modellen uit zijn legendarische verleden. Gebruikmakend van de tussenzool van de moderne YUNG-1 die binnenkort zal verschijnen als onderdeel van de adidas Dragon Ball Z-collectie, ontleent de Falcon ook de naam aan het invloedrijke Falcon Dorf-model dat zijn oorsprong vond in de jaren 90.

Vier kleurstellingen zijn gepland om de komende maanden te raken, met de Light Granite en Easy Orange-variëteiten die momenteel op 6 september bij de retailers zullen verschijnen. Uitgerust met uitgebreide mogelijkheden voor kleurblokkering, hebben Adidas Falcon Heren de optie voor versies met heldere en opvallende kleurstellingen, evenals een voornamelijk zwarte iteratie.

De nieuwe Adidas Falcon Sale - een combinatie van de klassieke Falcon Dorf en de populaire Adidas Falcon Goedkoop - maakt zich op om een ​​van de grootste lifestyle-silhouetten voor dames van het seizoen te worden. Met eerdere releases, variërend van kleurrijke retrostijlen tot strakke tonale looks, is er een paar die zeker elke vrouwelijke sneakerhead tevreden zal stellen, en de nieuwste colorway die wordt uitgebracht is een warm weer-ready "Watermelon." Met een mediumgrijze mesh als basis, komen de gedurfde accenten van de schoen via lichtgroene leren overlays op de hiel, middenvoet en teen, terwijl grijs leer op de hiel en het vetersysteem een ​​vleugje statige stijl toevoegen. Een tweekleurige witte en grijze tussenzool voegt retro-contrast toe, en een kleine roze tik op de zwarte buitenzool voegt een laatste vleugje heldere kleur toe.
Beerst22
forum schacht
forum schacht
 
Posts: 24
Joined: Mon Nov 30, 2020 7:10 am

Return to Campus nieuwtjes

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests