adidas stan smith heren

Roddels: niemand doet eraan mee maar iedereen wil ze weten... gimme gimme gimme!

adidas stan smith heren

Postby 0vetb4s9 » Wed Mar 31, 2021 5:03 am

Image
Smith, een International Tennis Hall of Famer die actief was van eind jaren zestig tot aan stuffkopen.com zijn pensionering in 1985, tekende in 1973 een contract met Adidas. Terwijl het merkimago van de schoen veranderde van Haillet naar Smith, vertoonde het de gelijkenis van Smith met de naam van Haillet tot 1978, toen de schoen uiteindelijk uitsluitend van Smith werd.

Adidas Stan Smith tennisschoenen hebben meestal een groene rand en hebben geperforeerde kenmerkende adidas-strepen aan de zijkanten, voor adidas schoenen zwart rood een subtiele afwerking. Ze zijn vernoemd naar de bekende Amerikaanse tennisser Stan Smith, die in de jaren zeventig furore maakte bij de slams. Sindsdien worden adidas Stan Smith tennisschoenen voornamelijk gebruikt om casual looks met een throwback flair onderuit te halen.

Adidas x Raf Simons is een samenwerking die Simons 'oneerbiedige, minimalistische esthetiek toevoegt aan de iconische adidas Stan Smith-sneaker. Deze adidas stan smith heren sneakers zijn gemaakt met een leren bovenwerk en rubberen zolen en hebben een geperforeerde 'R' aan elke kant in plaats van de kenmerkende drie strepen van Adidas. De schoenen zijn er in een onverwacht kleurenpalet, evenals een keuze uit klassieke of distressed afwerkingen. Maar bij de komst van het nieuwe millennium werden de iconische sneakers langzamerhand gedragen door influencers in de mode-industrie, waardoor de aantrekkingskracht nog groter werd.

Het leren bovenwerk geeft Te koop deze kicks een strakke look, terwijl de geperforeerde 3-Stripes-details een premium adidas Originals-stijl toevoegen. Binnenin zit een synthetische voering en een EVA-tussenzool die je de hele dag comfort en lichtgewicht demping biedt. Onderaan vind je een ton-sur-ton rubberen buitenzool die je de grip en duurzaamheid geeft die je nodig hebt.

https://www.stuffkopen.com/
0vetb4s9
forum schacht
forum schacht
 
Posts: 3
Joined: Wed Mar 31, 2021 4:51 am

Return to Campus nieuwtjes

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron