adidas deerupt runner blauw

Roddels: niemand doet eraan mee maar iedereen wil ze weten... gimme gimme gimme!

adidas deerupt runner blauw

Postby si72ioob » Sat Apr 24, 2021 8:15 am

Image
De Adidas Deerupt Runner is een zomerklare instapschoen met een trendy veterschoen. Met walkfootjoy.com een minimale styling biedt de sneaker een verfrissende kijk op een casual stijl en voelt hij sokachtig en lichtgewicht aan, waardoor hij comfort biedt voor elke gelegenheid. Deze kicks bieden waar voor het geld, zien er fris en opvallend uit en geven een boost aan je modegame, zoals typisch is voor de casual kicks van Adidas.

De Deerupt, die zijn naam dankt aan het samenvoegen van ‘uitbarsten’ en ‘verstoren’, is ontworpen met het oog op het ontwerp. De hele zool plat op de grond adidas schoenen heren nieuw laten liggen om het perfecte silhouet voor je afbeeldingen te creëren. Het ontwerp is voorzien van een rekbare web-overlay die bovenop een flexibele mesh zit die de hele trainer bedekt. Misschien een ietwat verrassende keuze, de sneakers zijn niet voorzien van het Adidas standaard ‘drie strepen’ logo, wat echt helpt om deze schoenen net dat beetje extra speciaal te maken van andere trainers van het merk.

Bij kleuren gaat het om grote blokkleuren die de hele schoen bedekken, tot tweekleurige kleuren zoals het 'Solar Bird'-ontwerp, waarin het bovenlichaam adidas deerupt runner blauw van de trainer en de zijkant van de zolen verschillende tinten hebben: Solar Red en Bluebird. sneakers zijn ontworpen om mee te hardlopen, maar zijn zo stijlvol dat ze een perfecte aanvulling zijn op je dagelijkse garderobe, waardoor een anders zo eenvoudige outfit opvalt.

De Deerupt-hardloper is onmiskenbaar adidas. Storend door de eenvoud van het raster. Deerupt is ontstaan ​​uit de moed om het ontwerp-DNA van het Nieuwe trending merk te verstoren met de Three Stripes om een ​​terugkeer naar gedurfde kleuren, radicaal comfort en een ongekend silhouet te verdedigen. Terwijl de wereld moe wordt van complexiteit, op zoek naar gestroomlijnde ervaringen, mode en trends, komt eenvoud in zijn meest ontwrichtende vorm met Deerupt. Met een geïntegreerd vetersysteem wordt de stijl aangevuld met een eenvoudig Adidas-logo op de achterhak voor een futuristische maar tijdloze stijl.

https://www.walkfootjoy.com/
si72ioob
forum schacht
forum schacht
 
Posts: 3
Joined: Sat Apr 24, 2021 8:06 am

Return to Campus nieuwtjes

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron