nike air max 98 gundam

Waar, wanneer, bij wie, bij wie NIET, etc

nike air max 98 gundam

Postby hs7278v1 » Sat Apr 25, 2020 7:31 am

Image
nike air max sko 2020 Nike er tilbage på det med et andet par kulturelle ikoner, Nike Air Max 98. Som det støjsvage, mindre anerkendte medlem af Air Max-familien, er disse 98'ere endelig kommet ud af deres skal for at hjælpe dig med at tage på dagen. Flere former og teksturer udgør den skulpturelle silhuet til et par alsidige sneakers, der pakker en megapunch. Læderoverlejring og Nike-branding hviler omkring overdelene, som delikat blev placeret oven på synlige Nike Air-enheder i fuld længde for at hjælpe med at give energi til dit hvert trin, så du kan fokusere på at teste dine egne grænser for, hvor langt du kan gå.

nike sko sort dame AM98 blev designet af Sergio Lozano, den samme mand, der var ansvarlig for Air Max 95, og blev prydet som den bedste tilgængelige Nike løbesko. En anatomisk designet dobbelttryks, fuld længde Air-Sole-enhed med et lateralt crash-pad-system polstret og ført foden gennem hvert trin, mens en fuld-længde airbag absorberede afstraffelsen. Nikes Air Max 98, efter at hun kom af samarbejde med Gabrielle Serrano fra 'On Air' -programmet, er tilbage igen med en inline farve. Når denne Phoenix-sol-iteration vises, blander Beaverton yderligere indflydelse på livsstil og sportstøj.

nike air max sko mænd Nike Air Max 98 OA GS "La Mezcla" (eller "blandingen") blev inspireret af New York City og de mennesker, der gør det specielt. Den knitrede behandling på muddervagten efterligner byens stadigt tilstedeværende beton, mens de gradientfarvede paneler repræsenterer den kulturelle mangfoldighed, der bor inden for dens betonvægge. Andre store Apple-inspirerede elementer inkluderer Liberty-farvet snørre og koordinaterne til Times Square trykt på ruskind.

nike air max 98 gundam Air Max 98 er tidløs, det er silhuetten, der fortsætter med at give. Nike serverer igen en anden colorway med disse Nike Air Max 98 Rust. Denne ikoniske Nike Air Max-model har en hvid tekstiloverdel med matchende læderskærme. Grå overlays vises på tungen, øverste øjenvipper og tåområdet med et strejf af orange accenter. Sidepanelerne er indpakket i et metallisk lignende spektrum, der spænder fra kobber til sølv. 3M reflekterende trimning danser oven på en hvid mellemsål og sort ydersål med hits af grå for at afslutte dette design.

https://www.sortheads.com/
hs7278v1
forum schacht
forum schacht
 
Posts: 3
Joined: Sat Apr 25, 2020 7:16 am

Return to Stages

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron