nike air force 1 shadow pixel

Waar, wanneer, bij wie, bij wie NIET, etc

nike air force 1 shadow pixel

Postby rva8y6py » Thu Apr 29, 2021 3:59 am

Image
Terwijl de Nike Air Force 1 Shadow zijn golf van seizoensgebonden behandelingen stijlgowhere.com voortzet, is het bijna onvoorspelbaar welke kleuren op het volgende paar terechtkomen. Voor een nieuwe release wordt de Air Force 1-variant mooi in pastelkleuren - voornamelijk Infinite Lilac en mint - ter voorbereiding op de lentebloesems en feestdagen. Het aanbod bestaat uit de typische gladde, witte leren basis die wordt gecompenseerd door Infinite Lilac die is aangebracht op de Swooshes aan de zijkant, het hiellipje en het tonglabel.

Deze lavendeldetails worden aangevuld met onderliggende elementen in een heldere munttint. Het groen is ook te zien op het voorvoetpaneel, dat nike schoenen dames rood zich uitstrekt tot aan de teen, evenals de Nike AF1-branding door het hele model. Aangezien deze twee pastelkleuren het arrangement domineren, worden de hints van Football Grey spaarzaam toegepast. Deze zachtblauwe kleur, die met name te vinden is op een Nike Dunk High voor dames die eerder dit jaar werd uitgebracht, wordt alleen getoond door de gelaagde oogjes en de buitenzool, die iets naar de zijkant loopt voor zichtbaarheid.

Artic Punch is misschien wel de kleur van het seizoen. Terwijl de lente naar voren komt, maakt Nike goed gebruik van de kleur en past deze niet alleen nike air force 1 shadow pixel toe op een PS Air Jordan 8, maar ook op een nieuwe Air Force 1 Shadow. Geliefd bij het beoogde publiek, vindt de Shadow een solide balans tussen traditioneel en hedendaags. Hoewel het inspiratie haalt uit de klassieke AF1, strekt het zich meer uit in zijn eigen territorium, door armaturen zoals de Swoosh, overlays en zelfs de zool te veranderen.

Deze accenten komen weer samen als het weer begint op te warmen, terwijl de armaturen van Online winkelen het paar de bloemen in bloei vieren met een heldere pastelkleur. "Arctic Punch" bedekt nogal wat van het getrommelde leer, terwijl luidere "Crimson Tint" -panelen eronder kleden. De Swoosh, die grenst aan een aantal 'Barely Volt'-accenten, eindigt dan in een lichtbruine kleur zoals de secundaire laag van de neuskap.

https://www.stijlgowhere.com/
rva8y6py
forum schacht
forum schacht
 
Posts: 3
Joined: Thu Apr 29, 2021 3:39 am

Return to Stages

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron