nike dunk high dames

nike dunk high dames

Postby f3fa6zwb » Tue Aug 24, 2021 5:34 am

Image
De Nike Dunk High arriveerde in 1985 en werd gedragen op zowel universiteits- als NBA-banen terwijl Michael Jordan geschiedenis herschreef in zijn nike schoenen heren vergelijkbaar ogende Air Jordan 1. De reputatie van de Nike Dunk High als een sneaker die gemakkelijk kan worden aangepast aan specifieke kleuren, leverde de Dunk op naar een nieuwe generatie in 1998, toen maatwerk, grafische afbeeldingen en experimenten met stoffen steeds vaker voorkwamen.

De Nike Dunk High is een klassiek silhouet dat door talloze fans wordt bewonderd. De Dunk High vond oorspronkelijk een spotlight op het hardhout, maar heeft massale aandacht gekregen onder sneakerheads. Talloze samenwerkingen hebben hun weg gevonden naar het model en Online winkelen hebben opwindende ontwerpen gecreëerd. De Dunk High blijft een klassiek icoon dat nooit uit de mode raakt.

Met de Dunk High Rebel is nogal wat - maar niet alles - dat je weet over de klassieker uit het raam. In bepaalde opzichten verlaat de moderne update nike dunk high dames het origineel en gaat het een geheel andere richting uit. En hoewel het hier de iconische "Michigan" -kleurstelling kan aannemen, is wat het ermee doet nog steeds anders dan zijn oudere, meer gewaardeerde tegenhanger.

De maïs- en marinekleur zijn intact, gelukkig, zoals gewoonlijk langs de basis en overlays nike schoenen geplaatst. Maar in subversie voegt een felrood zich toe, wat de aandacht vestigt op zowel mini-Swooshes als een extra set accentuerende panelen. Vervolgens wordt de platformzool eronder in een smetteloze witte tint gehouden, zoals de relatief standaard tong erboven.

https://www.productenable.com/
f3fa6zwb
forum schacht
forum schacht
 
Posts: 3
Joined: Tue Aug 24, 2021 5:21 am

Return to Vrijzinnigheid en Vrij onderzoek

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron